Sayfalar

Şehirli Ama Dingin Bir Ev


Sıcaklığı ve davetkarlığı ile sizi içine çeken bir ev...Karmaşadan uzak, yalın ve temiz haliyle insanın ruhunu dinginleştiren bir havası var. Zamanı bile durduracakmış gibi. 

Ahh ah. Şimdi evlenip ev kurmak varmış. Bizim zamanımızda dekorasyonla ilgili kaynak mı yoktu, yoksa biz mi cahildik, ilgisizdik?? Belki de sevgiden aşktan gözümüz hiç bir şey görmüyordu :)) Ama artık görüyor, üstelik de çok dikkatli... Ben düştüm siz düşmeyin yeni ev kuracak arkadaşlar, alın işte aşağıdaki fotoğrafları.

İster evinizin planına, aile bireylerinin ihtiyaçlarına,  kendi zevkinize göre stil ve renkleri yorumlayın; ister mevcut renk ve objeleri, eşyaları İkea'dan tamamlayın :) Bir ev için işlevsellik, fonksiyonellik ve estetik adına ne gerekiyorsa hepsi mevcut. Ne fazla ne de eksik. 











Fotoğraflar: Alexander White

1 yorum:

  1. Ne kadar da keyifli bir blog hemen izlemeye aldım sizi. Sözleriniz nasıl da doğru evlenmeden aşkın büyüsüne mi kapılıyoruz imkanlar mı olmuyor ne alamıyoruz istediğimiz gibi. Şimdi olsa tam da bunun gibi bir ev kurmak isterdim karmaşadan uzak dinginlik veren. İskandinav tarzını çok seviyorum umarım ilerde böyle bir evim olur. Sevgilerimle Takipteyim :)

    YanıtlaSil