Sayfalar

Kır Evi - Country Cottage Stili


Yaşam şeklimiz, ruh halimiz, hayattan beklentilerimiz evimizi dekore ederken tarzımızı oluşturmamızı sağlar.Rahatlığı ön planda tutan, dingin ve huzurlu bir yaşam sunan, kendini tatile gitmiş gibi hisseden ve doğayla iç içe bir yaşam arayanların tercihidir Kır Evi - Country Cottage Stili... 



Şehir hayatının karmaşasından, iş ortamının stresinden uzaklaşmak için bu huzurlu, sıcak ve samimi stillere yönelenlerin sayısı her geçen gün artmakta... Malum emekliliğe daha çok var, hal böyle olunca Ege'de sakin bir kasaba bulup yerleşmeyi beklemektense şehir içindeki evimizi bu tarz döşeyerek huzurlu havayı biraz yakalamak mümkün...


Beyaz rengin hakimiyetinde ahşap ve eskitme mobilyalar; cam, bakır ve ferforje aksesuarlar; çekmece-dolap diplerinde sergilenmeyi bekleyen aile yadigarı objeler, pastel tonlardaki ev tekstilleri ve taze çiçekler bu stilin anahtar parçalarından. Eksikler içinse; Laura Ashley, Tepe Home gibi yüksek bütçeden tutun da English Home, İkea gibi uygun bütçeye sahip dekorasyon mağazaları mevcut...  Siz de, zevkinizi konuşturacağınız huzurlu ve samimi mekanlar yaratabilirsiniz.




Kaynak: Countryliving
Follow my blog with Bloglovin

6 yorum:

  1. ooooh canım ferah harika paylaşımlar üyenim bana da beklerim
    :)

    YanıtlaSil
  2. En çok sevdiğim ev döşeme tarzı yeni mobilyalarım kesin bundan olacak . Çünkü hele mutfaklarına hastayim . Yeni 4 bin euroluk mutfak almamış olsaydım hemen değiştirecektim . rüya gibi almanyada çok trend şimdi bu tarz laf aramızda biraz pahalı !

    YanıtlaSil
  3. I am not sure where you are getting your info, but good topic.
    I needs to spend some time learning much more or understanding more.
    Thanks for great info I was looking for this information for my mission.


    my website: maquillage

    YanıtlaSil
  4. I'm really impressed with your writing talents as neatly as with the format on your weblog. Is this a paid subject matter or did you customize it yourself? Anyway stay up the excellent quality writing, it is rare to peer a great weblog like this one these days..

    Also visit my homepage: voyance

    YanıtlaSil
  5. My partner and I stumbled over here by a different
    website and thought I might check things out. I like
    what I see so now i'm following you. Look forward to finding out about your web page repeatedly.

    my weblog; voyance en direct

    YanıtlaSil